Българска блог директория
Powered by MaxBlogPress Close 

Web-bg.com е опасен според Google

Web-bg.com Attack site

Ето това ми се получи днес след като се опитах да добавя новия си материал в социалната мрежа Web-bg.com. Дано проблемът да е временен и скоро да се оправи, че получавам добър трафик от там.

Сподели с всички:
Dobavi.com Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

Етикети:

web-bg, опасен сайт

Подобни публикации

Ако харесвате тази публикация можете да получавате много
такива, като се запишете за RSS емисиите. Също така
може да се абонирате и да получавате публикациите
си във Вашата електронна поща.

Comments

Направих грешката да вляза в сайта с нов Windows - без да е ъпдейтнат и без никой да ме пита ми се инсталира вирус на име “Antivirus XP 2008″. В същност е спайуеър, който точи информация от компютъра ти.

Разкарах вируса, но пораженията от него са толкова големи (променя настройки), че се наложи да преинсталирам. Някой е хакнал сайта на пича, затова внимавайте! Мозилата не лъже!

Гледам, че вече сайта работи нормално и мозилата не рапортува нищо. Дано вече всичко да е наред,че доста хора ги ползваме.

Сайтът вече е наред :)

Вашият коментар

(задължително)

(задължително)